Loading...

Tietoa kirjoittajasta

Moi, olen Katariina Kohonen, Katariinan säästövinkit -blogin kirjoittaja, sosiaalityöntekijä ja intohimoinen rahan säästäjä. Minusta rahan säästäminen on inspiroivaa ja mielenkiintoista!

Minulle ei riitä, että säästän rahaa. Haluan, että säästövinkit sopivat kiireiseen arkeen, ja auttavat tekemään kestävämpiä valintoja.

Okei, säästäminen on trendikästä ja raha-aiheisia blogeja nousee kuin sieniä sateella. Mietin pitkään, onko tässä järkeä, tarvitaanko vielä yhtä uutta blogia…

Totesin: kyllä tarvitaan. Tämä ei ole tavallinen säästövinkki-blogi. Minulle ei riitä, että säästän rahaa. Haluan, että säästövinkit sopivat kiireiseen arkeen, ja auttavat tekemään kestävämpiä valintoja.

Tässä blogissa autan sinua ja minua säästämään, ja tekemään parempia kulutusvalintoja. Blogin tarkoituksena on tehdä rahan säästämisestä helppoa, ekologista ja yhteisöllistä.

Blogissa kerron ajankohtaisia säästövinkkejä, kirjoitan säästäväisen elämäntavan ylläpitämisestä, ja vertailen tuotteita ja palveluja. Mahdolliset kaupalliset yhteistyöt merkitään aina erikseen ja selkeästi.

Suuretkaan tulot eivät riitä, jos menoja on liikaa.

Rahan säästäminen on ajankohtaisempaa kuin koskaan, ja aihe kiinnostaa. Rahanhallinta ei kuitenkaan ole aina helppoa edes hyvätuloiselle. Säännöllisten tulojen myötä omat elinkustannukset voivat kasvaa lähes huomaamatta.

Minusta me kaikki hyödymme säästäväisestä elämäntavasta. Suuretkaan tulot eivät riitä, jos menoja on liikaa. Rahan säästäminen ja säästäväinen elämäntapa tuovat elämään hallittavuutta ja hyvinvointia – säästäväisen elämäntavan myötä raha-asiat aiheuttavat vähemmän stressiä.

Blogi sopii kaikille rahan säästämisestä kiinnostuneille. Tuloilla ei ole merkitystä, vaan sillä, että haluaa pyrkiä säästämään rahaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Katariina